Trenger du kjøpshjelp, kontakt oss på telefon 66 80 85 25, eller send mail til salg@stepper.no

Vi ansetter

IT-selger - Account Manager

Stepper AS søker IT-selgere/Account Manager som er sultne på suksess!

Produktene du skal selge er markedsledende IT-produkter fra HP, Lenovo, Microsoft, Dell, Kingston, Brother, Samsung, Lexmark, BenQ, Apple og stort sett alle andre ledende merker. Vi leverer alt fra mobiltelefoner, kabler og minnepinner til større printere, arbeidsstasjoner, nettverksutstyr og servere. Kundene du skal betjene er mellomstore og store bedrifter og enheter innen offentlig sektor. Du må være utadvendt, positiv, selvgående og ha generelt god kompetanse rundt IT-produkter for bedriftsmarkedet.

Arbeidsoppgaver:
Dine arbeidsoppgaver blir å følge opp og videreutvikle utvalgte kunder. Vi opplever en jevn kundetilstrømning og disse trenger kontinuerlig oppfølging og god service. I tillegg til å følge opp eksisterende kunder jobber du kontinuerlig med å rekruttere nye. Du skal være dine kunders faste kontaktperson, selger, rådgiver og sparringspartner i forhold til kundenes eksisterende og fremtidige IT-behov slik at vi sikrer kundens tilfredshet og lojalitet.

Ønskede kvalifikasjoner:
Det er en fordel med relevant utdanning og erfaring, samt et etablert nettverk. Vilje og sterkt ønske om en fot innenfor databransjen kan oppveie for erfaring og nettverk. Du bør ha generell god IT-kompetanse og evne å sette deg inn i ny teknologi. Gode kommunikasjonsegenskaper er en forutsetning.

Personlige egenskaper:
Du er en utpreget relasjonsbygger som trives både med selvstendige oppgaver og teamarbeid. Du er resultatorientert og initiativrik, og evner å jobbe målrettet og effektivt i hverdagen. Du stiller krav til deg selv og har høy gjennomføringsevne.

Vi tilbyr:
Fastlønn og god provisjonsordning. Opplæring gjennom Stepper Akademiet. Et positivt og ambisiøst miljø. God opplæring og oppfølging både av interne ressurser og fra våre leverandører. Utviklingsmuligheter i et ungt selskap i sterk vekst. Muligheten til å jobbe med markedsledende IT-produsenter og produkter. Tiltredelse etter avtale.

Interessert?
Søknad, CV og eventuelle spørsmål rettes til Trond Dahl i Stepper AS. Epost trond.dahl@stepper.no, telefon 97035385.
Alle henvendelser og søknader blir behandlet 100% konfidensielt.