Trenger du kjøpshjelp, kontakt oss på telefon 66 808 525, eller send mail til salg@stepper.no

TjenesterOppsett, installasjon, drifts- eller supportavtale. Stepper Tjenester kan hjelpe deg.

Enten det dreier seg om å sette opp en PC, installere en printer i nettverket, sette opp en intern filserver eller å konvertere ditt selskap fra interne løsninger til skybaserte løsninger, har vi konsulenter som er klare til å hjelpe deg. Trenger du regelmessig hjelp til drift av ditt IT-miljø eller ønsker du en supportavtale du kan benytte akkurat når du trenger hjelp. Stepper Tjenester tilbyr begge deler.

Se vårt utvalg av tjenester eller kontakt oss på 66 80 85 25 eller salg@stepper.no så finner vi den beste løsningen for deg.

Stepper Tjenester

I forbindelse med innkjøp av nytt IT-utstyr fra Stepper tilbyr vi konfigurasjon av maskinvaren før utsendelse. Dette inkluderer komplette pakker for installasjon av ekstra minne, disker og grafikkort i PC, arbeidsstasjoner og servere. Det inkluderer også pre-konfigurering av skrivere slik at de er klare til bruk når du mottar de. Vi tilbyr også fjernhjelp i etterkant om du trenger hjelp til siste del av installasjonen.

Se vårt utvalg av konfigureringstjenester eller kontakt oss på 66 80 85 25 eller salg@stepper.no så finner vi den beste løsningen for deg.

Pre-konfig av IT-utstyr