Trenger du kjøpshjelp, kontakt oss på telefon 66 808 525, eller send mail til salg@stepper.no

Cloud

Vi hjelper deg opp i skyen!

Vurderer du å flytte noen eller alle dine systemer opp i skyen, men er litt usikker på hvor du skal og hva du trenger? Vi har kompetansen til trygt å guide deg den rette veien og til å velge de riktige verktøyene og løsningene.

Vi tilbyr Cloud-tjenester fra flere markedsledende produsenter og du får tilgang til et system hvor du selv kan administrere utvalgte Cloud-lisenser.

Det er mange fordeler med å velge en skybasert tjeneste. Du har alltid oppdaterte systemer, sentraliserte data alle kan dele, ingen bekymringer om backup og lavere kostnader på programvare og servere du tidligere hadde internt.

Vi anbefaler at dere starter med Skyklar-testen for å avdekke hva dere kan flytte opp i skyen. Denne testen avdekker også hvordan prosjektet bør gjennomføres og eventuelt hvordan koble deres nye skybaserte systemer sammen med systemer som dere ønsker, eller må ha i eget hus.

Ved å velge en skybasert løsning får du: Høy grad av sikkerhet, alltid sikker backup, sentraliserte data alle kan dele - overalt, alltid oppdaterte systemer, lavere programvarekostnader, ingen lokale serverkostnader i form av hardware og drift.

Microsoft Office 365

Ta Skyklar-testen?

Hva er nettsky og Cloud computing?

Kom i gang i dag - se oversikt over våre Cloud-partnere